Nota de tast

Tonalitat pàl lida amb matisos verdosos que denoten joventut i una bona evolució de la seva criança. Formació d’un delicat rosari amb bombolles fines que fan que el gas carbònic estigui integrat perfectament.
En nas apareixen aromes nets de fruita blanca i cítrics, a més de suaus aromes a criança; brioge i torrats.
En boca el Cava Ses Vernes exhibeix una fina acidesa amb suau bombolla i un llarg recorregut, el cava és rodó i equilibrat amb un final de boca amb records a fruits secs.

Elaboració

Reservant un paper fonamental a la vinya, aquest cava ha estat elaborat amb les varietats Pansa Blanca (Xarel.lo) i Malvasia, a partir d’una única finca a Blanes (Finca Ses Vernes) amb terrenys franc-sorrencs, s’obté una verema seleccionada, d’ella s’elabora un vi base afruitat i elegant que donarà pas després d’una segona fermentació en ampolla a baixa temperatura i una criança de més de 14 mesos a un cava brut nature sense dosificació de licor expedició al degorjat.

Analítica

Grau alcohòlic: 12%
ATS (acidesa total): 4,25
Sucres residuals: 2 gr / l

Criança

Entre 14 I 24 mesos

Maridatge

Ideal per acompanyar tot tipus de pastes i peix. Una copa amb uns aperitius salats ajudarà a gaudir del menjar. Es recomana el seu servei entre 5 i 7 º C.

Totes les etiquetes dels caves Ses Vernes, estan impreses amb paper de pedra, l’alternativa més ecològica al paper convencional i al plàstic.
El paper de pedra, no necessita ni fusta ni aigua per a la seva producció, aconsegueix el seu color blanc pur sense utilitzar clor ni àcids de cap tipus i es infinitament reciclable i reutilitzable. A més, és molt resistent a l’aigua i a l’ús en cubiteres, garantint una excel·lent presentació dels caves Ses Venes fins i tot a temperatures extremes.

Leave a Reply