• El raïm de Blanes

   Els caves de la finca Ses Vernes evoquen tota una tradició professional blanenca: el vincle entre la vila i el món del vi. Un amorós procés que parteix d’una verema seleccionada gra a gra i que ens dóna com a resultat uns caves originals de producció limitada fets únicament amb raïm de Blanes.

  • Monastrell

   Els raïms són cònics i atapeïts, amb grans de mida mitjana rodons, sucosos i ensucrats. Produeixen mosts que donen bons vins negres, bastant alcohòlics i d'un color vermell fosc, amb molta graduació i amb un alt nivell de tanins.

  • Garnatxa

   És una varietat rústica ben adaptada a climatologies càlides i molt resistent a la sequera. Fa raïms molt carregats de suc i produeix vins amb un component alcohòlic important (13º-14º) i acidesa ben compensada quan prové de vinyes velles.

  • Malvasia

   El raïm de malvasia és menut i poc compacte. El gra és gros, tendre i ovoide, molt dolç i aromàtic. El vi elaborat amb aquesta varietat vitícola és un vi licorós, dolç, olorós i d'alta graduació.

  • Pansa Blanca (Xarel·lo)

   Els gotims, de color groc ambarí, són de mida mitjana amb forma esfèrica lleugerament acuminats, sent el raïm també de mida mitjana, molt estret i de forma ovoidals. Els vins són poc aromàtics, de bon grau alcohòlic i acidesa, cosa que fa que aguantin bé la bóta.