El diumenge 17 d’abril el cava Blanes Signature va rebre un important reconeixement, la Fulla d’Or i la Medalla d’Argent del XXI Concurs de Vins i Caves de Catalunya Giroví’16. Des del Celler Ses Vernes hi ha una gran satisfacció pels dos guardons aconseguits i ens anima a continuar treballant en una producció d’alta qualitat.

  Aquest concurs és organitzat per l’associació Mestres Tastavins i Cellerers de Catalunya i està obert a la participació de totes les denominacions d’origen catalanes.

  En total, 230 tastadors experts, professors, alumnes i ex-alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Girona, enòlegs, sommeliers, elaboradors de vi i cava, comerciants, restauradors i consumidors, van formar part del jurat que va tastar a cegues les mostres participants al concurs.

  Hi havia dos premis: Les Fulles de Girona (or, argent i bronze per a cada categoria) per als vins i caves elaborats a les comarques gironines i les Medalles per als productes elaborats a nivell català.

  A la taula notarial hi havia personalitats destacades del món vitivinícola i de la restauració, com ara Salvador Puig, director d’Incavi, Josep Roca, del Celler de Can Roca o Agustí Ensesa, president de l’entitat organitzadora.

  Cliqueu aquí per a més informació.

  19th April 2016 Uncategorized