Visita la vinya

Visita la vinya Ses Vernes

Si voleu fer un comiat de solter/a, celebrar un aniversari, o estàs buscant una activitat de teambuilding per a la teva empresa. No dubteu a omplir el formulari. T’organitzem una visita per al vostre grup. La Roser es posarà en contacte amb vosaltres i us oferirà opcions personalitzades.

Informació

Reserva la teva visita a la vinya, en família, grup d’amics, companys de feina. Participa en el taller de degorjat i fes una cata de l’autèntic cava fet amb raïm de Blanes.

  • TeamBuilding
  • Aniversaris
  • Comiats de solters
  • Casaments

Contacta amb la Roser i definiu el tipus d’activitat que voleu fer.

Tenim uns recorreguts estàndards d’1:30 h i de 2:30 h on podreu tastar 2 caves i dos embotits o 4 caves i taula d’embotits.

🏠 Blanes, Spain

☎ Telèfon: (034) 676 801 627

Visita la vinya

Omple el formulari amb les teves dades i les preferències.

Quin dia voldries venir i quantes persones vindreu. Contactarem amb tu per informar-te per telèfon o mail de la disponibilitat.

RESPONSABLE TRACTAMENT: SES VERNES, SL. FINALITAT: contactar amb l’usuari per concertar la visita de les nostres vinyes. LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interessat. CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial. DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les vostres dades no s’ajusta a la normativa, podeu acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es). INFORMACIÓ ADDICIONAL: més informació a la nostra política de privadesa.

Desplaça cap amunt